Attitudinal Healing

Verander je denken, verander je leven.

attuditional healing

Het leven geeft ons allerlei ervaringen. Fijne, indrukwekkende, spannende, saaie, vervelende, nare en ga zo maar door. En het leven geeft ons allerlei gedachten. Ze komen en gaan. We hoeven onze gedachten nooit met een knop aan te zetten. Ze zijn er al. Gedachten en ervaringen die we als fijn ervaren geven ons geen problemen. Die van pijn, verdriet, onmacht en boosheid zijn lastiger om mee om te gaan . De ervaringen die het leven ons geeft kunnen we niet veranderen. Het gebeurt gewoon. Onze gedachten daarover laten zich ook niet zonder meer wegsturen. Denk niet aan 10 witte olifanten, oeps, daar zijn ze al. Niet tegen te houden.
Attitudinal Healing geeft je de mogelijkheid te ervaren dat je anders om kunt gaan met je gedachten : Verander je denken, verander je leven.

Voor meer informatie over zoals cursusdagen en tijden klik hier

We starten op 4 septmeber 2023 op maandagavond van 19:30 tot 21:00 uur. De cursusdagen zijn eenmaal in de twee weken.  De cursukosten bedragen € 50 voor 20 avonden. We volgen het werkboek “De kracht van het kiezen” waarvoor de cursist € 20 betaald..

U kunt zich opgeven voor de cursus door middel van het onderstaande electronische forrmulier in te vulllen en te verzenden.