Meerdaagse reizen

Al jaren organiseert ons Gilde met veel succes korte meerdaagse reizen van 2, 3 of 4 dagen naar bestemmingen in het niet al te verre buitenland.

Doorgaans worden deze reizen uitgevoerd met een luxe touringcar en een ervaren chauffeur/gastheer. Al te grote afstanden en lange ritten worden vermeden.
Er wordt overnacht in uitstekende 4**** hotels, op basis van logies en (uitgebreid) ontbijt. Voor de lunches en de diners wordt iedereen in de gelegenheid gesteld eigen keuzes te maken voor eigen rekening.
Bij de vermelde reissommen zijn het vervoer, de overnachting(en), het excursieprogramma, met inbegrip van entrees en gidsen inbegrepen.

Tot dusverre hebben we al een serie succesvolle reizen gemaakt, met over het algemeen volle of bijna volle touringcars.

Onze reizen voerden in het verleden naar Lille (Noord-Frankrijk), Leuven-Ieper-Mechelen (België, in het kader van de “Grote Oorlog”), Metz en Nancy (N.0-Frankrijk). Keulen-Bonn-Königswinter (Rheinland), Trier en Luxemburg, Picardië (Amiens en St. Quentin), Normandië (Honfleur) en Zuid-Engeland (Kent).. In juni 2023 is de reis “Vlaams Drieluik” geweest. De prachtige steden Antwerpen, Gent en Brugge zijn bezocht . In 2024 staat de reis naar Edinburgh, Schotland op het programma..

Op grond van wettelijke bepalingen wegens juridische en aansprakelijkheids- aspecten, wordt er samengewerkt met een ANVR-Reisbureau in de regio.